Forbind til E-conomic

Integration til økonomisystem

Opdateret over en uge siden

I Apacta kan du hurtigt og nemt integrere til E-conomic.

Gå til menuen og klik på "Mere" -> "Indstillinger Test" Vælg herefter "Gå til indstillingsside".

Vælg herefter "Integrationer" -> "Økonomisystemer".

Vælg "E-conomic" under "Vælg én integration" -> klik "opret forbindelse til E-conomic".

Herefter skal man logge ind i E-conomic og vælg "Tilføj app" for at godkende integrationen.

Derefter skal der vælges standartindstillinger.

Vælg "Integrationer" -> "økonomisystemer" og udfyld Reg. nr. + konto nr. hvor kunderne skal betale til samt standard betalingsbetingelser.

Vælg herefter "Gem" for at gemme det som er udfyld.

OBS: Hvis man ønsker at modtage en kopi af ens leverandørfaktura direkte til E-conomic kan man hurtigt og nemt sætte dette op.

Følg nedenstående vejledning:

Gå til E-conomic -> Vælg "Smart inbox" -> og kopier mailen som er nede for neden til venstre.

Herefter gå i Apacta. Klik på "Mere" -> "Indstillinger" -> vælg "Kontaktoplysninger" -> Indsæt mailen.

Vælg herefter "Gem" for at gemme det som er udfyld.