Forbind til Dinero

Integration til økonomisystem

Opdateret over en uge siden

Written by Nadia LarsenLast updated a few seconds ago by Nadia Larsen

I Apacta kan du hurtigt og nemt integrere til Dinero.

Følg nedenstående vejledning:

Gå til menuen og klik på "Mere" -> "Indstillinger Test" Vælg herefter "Gå til indstillingsside".

Vælg herefter "Integrationer" -> "Økonomisystemer".

Vælg "Dinero" under "Vælg én integration" -> og klik herefter på "Opret forbindelse til Dinero"

'Klik "OK" i pop-up vinduet

Herefter åbner der en ny fane, hvor der skal godkendes adgang til integrationen til Dinero. Klik på "Godkend"​

Herefter skal der vælges standartindstillinger

Vælg "Integrationer" -> "økonomisystemer".

• Tjek om din virksomhed er korrekt ved at klik i drop down "Virksomhed"

• Vælg standard betalingsbetingelser

• Udfyld Reg. nr. + konto nr. hvor kunderne skal betale til.

Klik herefter "Gem", for at gemme det som er udfyldt.

OBS: Hvis man ønsker at modtage en kopi af ens leverandørfaktura direkte til Dinero kan man hurtigt og nemt sætte dette op.

Følg nedenstående vejledning:

Gå til Dinero -> Vælg "Bilagsarkiv" -> kopier mailen som står til højre på siden.

Gå tilbage i Apacta -> Herefter gå i Apacta. Klik på "Mere" -> "Indstillinger" -> vælg "Kontaktoplysninger" -> Indsæt mailen​.

Vælg herefter "Gem" for at gemme det som er udfyld