Forbind til Corpay

Integration til økonomisystem

Opdateret over en uge siden

I Apacta kan du hurtigt og nemt integrere til Corpay

Følg nedenstående vejledning:

Gå til menuen og klik på "Mere" -> "Indstillinger Test" Vælg herefter "Gå til indstillingsside".

Vælg herefter "Integrationer" -> "Corpay".

Herefter vinge af i "Aktiver integration" -> klik "Opret forbindelse til Corpay" og tryk "Gem".

Herefter skal man logge ind i Corpay, som vist i nedenstående billede.

Når man har logget ind bliver man bedt om at navngive en liste eksempel (Apacta) og herefter skal man godkende, for at integrationen gennemføres.