Guides til Apacta
Integrationer
Hvordan importere man kontakter fra økonomisystem?

Hvordan henter man kunder fra sit økonomisystem

Opdateret over en uge siden

I Apacta kan man hurtigt og nemt flytte sine kunder fra sit økonomisystem til Apacta

Se med i videoen her:

Eller følg nedenstående vejledning:

Gå til menuen og klik på "Mere" -> "Indstillinger" -> Klik på "yderligere indstillinger" -> Scroll ned (kør ned på siden) og vælg "Kunder"

Note: Der er også en mulighed for at importer produkter over, men det kommer an på hvilket økonomisystem man har. Hvis muligheden er der vil man også kunne klikke på produkter som står ovenover kunder.

Herefter vil kunderne kommer over i Apacta, og der vil komme en grøn rubrik frem hvor der står "Kontakter vil blive importeret"

For at se de kunder er hentet fra sit økonomisystem gå til menuen og klikke på "Kunder"

OBS! Det er vigtigt man fremover opretter sine kunder i Apacta, for så kommer de automatisk over i ens økonomisystem, det gør de ikke den anden vej