Opret timesag

Hvordan opretter man en timesag

C
Skrevet af Christina Johansen
Opdateret over en uge siden

I Apacta kan du hurtigt og nemt oprette en timesag

Se med i videoen her:

Eller følg nedenstående vejledning:

Gå til menuen i venstre side og klik på "Sager" -> tryk efterfølgende på den grønne knap "Tilføj" og vælg "Opret sag".

Indtast dine sagsinformationer:

Sagsnavn - Indtast sagsnavn (evt. kundens navn, adresse mm.)

Beskrivelse - Beskrivelse til sagen (fx. hvad man skal ud at lave på sagen)

Kunde - Her kan man tilføje kunder og oprette nye kunder

Kontaktperson - Her kan man tilføje en kontaktperson, hvis dette er oprette under kunden

Arbejdsadresse - Arbejdsadressen vil blive vist i app'en med evt. visning af google streetview samt man kan få vist en rutebeskrivelse

Når man har indtastet sagsinformationerne på sagen trykkes der "Gem" på den grønne knap nederst i højre hjørne og sagen bliver efterfølgende oprettet.