Medarbejder
Deaktivering af medarbejdere

Hvordan fjerner man en medarbejder for at være aktiv

Opdateret over en uge siden

I Apacta kan du hurtigt og nemt deaktivere medarbejdere.

Eller følg nedenstående vejledning:

Gå til menuen og klik på "Medarbejdere" -> Klik herefter på den "røde mand" ude til højre ud fra den medarbejder der skal deaktiveres, og bekræft ved at klikke "OK"

OBS: Der vil komme en tekst frem når man holder musen hen over den "røde mand", hvor der står man skal HUSKE og nedjustere sine antal betalende "sæder" når man har deaktiveret medarbejderen. Følg næste step for dette.

Nedjustere antal betalende sæder.

Gå det menuen i venstre side og klik på "Medarbejdere" -> "Administrer sæder"

Herefter nedjustere på ( - ) til det antal aktive medarbejder der er og og klik efterfølgende på "Gem"

OBS! Når du har klikket "Gem", lukker vinduet ikke automatisk ned, da den vil vise at du har justeret antal betalende sæder.

Info: Efter rettelse af antal betalende "sæder" vil jeres Apacta konto rette sig til ved månedens udgang, og det som er betalt forud på medarbejderen vil der komme et tilgodehavende på jeres Apacta konto. Dette tilgodehavende til blive brug til næste gang man fornyer til abonnement eller opretter ny medarbejder (og derved justere side "sæder" op)