Hvordan retter man sæder?

Hvordan retter man betalende "sæder"

Opdateret over en uge siden

I Apacta er det hurtigt og nemt og justere i antal betalende "sæder"

Se med i videoen her:

Eller følg nedenstående vejledning:

Gå det menuen i venstre side og klik på "Medarbejdere" -> "Administrer sæder"

Herefter nedjustere man sæderne på ( -/+ ) til det antal aktive medarbejder der er og klik efterfølgende på "Gem"

OBS! Når du har klikket "Gem", lukker vinduet ikke automatisk ned, da den vil vise at du har justeret antal betalende sæder.

Info: Efter rettelse af antal betalende "sæder" vil jeres Apacta konto rette sig til ved månedens udgang, og det som er betalt forud på medarbejderen vil der komme et tilgodehavende på jeres Apacta konto. Dette tilgodehavende til blive brug til næste gang man fornyer til abonnement eller opretter ny medarbejder (og derved justere sine "sæder" op)