Guides til Apacta
Sager
Sager test - Opret fastprissag

Hvordan opretter man en fastprissag

C
Skrevet af Christina Johansen
Opdateret over en uge siden

I Apacta kan du hurtigt og nemt oprette en fastprissag

Følg nedenstående vejledning:

Gå til menuen i venstre side og klik på “sager test” og klik efterfølgende på den grønne knap "+opret sag”.

Indtast dine sagsinformationer:

Sagsnavn - Indtast sagsnavn (evt. kundens navn, adresse mm.)

Beskrivelse - Beskrivelse til sagen (fx. hvad man skal ud at lave på sagen)

Kunde - Her kan man søge sine kunder frem og tilføje til sagen eller oprette en ny kunde

Kontaktperson - Denne tilføjes først når sagen er oprettet (tilføjes under sagsinformationer)

Arbejdsadresse - Arbejdsadressen bliver automatisk udfyldt ud fra kundens adresse, men er arbejdsadressen en anden ændres denne blot. Når man har indtastet arbejdsadressen vil den blive vist i app'en med evt. visning af google streetview samt man kan få vist en rutebeskrivelse til adressen.

Når man har indtastet sagsinformationerne på sagen trykkes der "Opret sag" på den grønne knap nederst i højre hjørne og sagen vil efterfølgende blive oprettet.

Når sagen er oprettet klikker man på fanen “Sagsinformationer” og scroller ned på siden til feltet “prissætning” og vinger af i fastprisaftale.

Herefter indtaster man følgende oplysninger:

• Kostpris maskiner og produkter (ekskl. moms) - din forventet kostpris på maskiner og produkter

• Kostpris arbejdstimer (ekskl. moms) - din forventet kostpris på arbejdstimer

• Salgspris i alt (ekskl. moms) - salgsprisen til kunden

• Dækningsgrad (%) - Det forventet dækningsbidrag regnes automatisk ud efter de indtastet tal.

Når man har indtastet oplysninger, klikkes der på den grønne knap “gem” i højre hjørne hvorefter sagen vil blive en fastpris.