Træk en løn-fil

Hvordan trækker man en løn-fil?

Opdateret over en uge siden

Hos Apacta er det hurtigt og nemt at hente en løn-fil til at indlæse i sit løn system

Se med i videoen her:

Eller følg nedenstående vejledning:

Gå til menuen og klik på "Medarbejdere" -> og klik herefter på "Overblik alle"

Klik herefter på kalenderen oppe i højre hjørne -> vælg perioden der skal laves løn fra og til og klik på "Anvend"

Note: Her vil den hente de timer frem fra den perioden der er valgt.

Herefter klikkes der på "Gem som løn-fil"

Note: Lønfilen vil nu begynde og downloade, hvor man så skal tage filen og sætte ind i ens lønsystem.
Det er forskelligt hvordan man gør det ud fra hvilket lønsystem man har, og hjælpen til dette skal man hente hos ens udbyder, hvis ikke man ved hvordan man gør det.