Oprettelse af medarbejder

Hvordan opretter man en ny medarbejder

C
Skrevet af Christina Johansen
Opdateret over en uge siden

I Apacta kan du hurtigt og nemt oprette en ny medarbejder

Eller følg nedenstående vejledning:

Gå til menuen i venstre side og klik på "medarbejdere" -> tryk efterfølgende på den grønne knap i højre hjørne "opret medarbejder".

Obs. Hvis du oplever problemer med at få lov til at oprette en ny medarbejder, kan det skyldes 2 ting:

• At du skal justeret dine sæder op til det antal aktive medarbejdere, som du ønsker.

• At medarbejderes mail eksisterer i forvejen. Her skal du blot kontakte support på tlf. 77347834, så vil vi ordne det, så du kan oprette medarbejderen.

Udfyld stamdata

• Navn - Indtast medarbejderen navn.

• Email - Medarbejderens brugernavn til login i app'en eller kontrolpanelet.

• Adgangskode - Hvis dette udfyldes, skal medarbejderen ikke selv lave kode, men blot oplyses om sin kode og brugernavn.

• Mobiltelefon - Hvis man indtaster dette, vil der efter oprettelse af medarbejderen blive tilsendt en velkomst-sms, hvor medarbejderen får oplyst sit brugernavn og selv får mulighed for at lave sin egen kode til login.

Avanceret

• Tillad adgang til administration - Alle nye brugere har som udgangspunkt kun adgang til app'en. Har I brug for at en medarbejder også har adgang til jeres kontrolpanel, så kan man i dropdownen "Tillad adgang til administration" vælge "fuld adgang til administration"

Timeløn og salgspris

• Salgspris - Her kan du vælge hvilken prisgruppe medarbejderen skal have

(Prisgrupper kan oprettes under "Mere" -> "Indstillinger" -> "Yderligere indstillinger" -> "Medarbejdere". Her kan du kunne lave de prisgrupper, som du har behov for.)

• Timeløn - Indtast medarbejderes timeløn, hvis du ønsker en anden end den som er angivet i prisgruppen.

Du kan beregne kostprisen på medarbejderen via vores hjemmeside HER

• Diverse omkostninger pr. time - Denne ligger typisk på 45 % af timelønnen

Satserne på medarbejderne bruges for at sikre den rigtige kalkulation på jeres sager.

Når man har indtastet medarbejdernes informationer trykkes der "Gem" på den grønne knap nederst i højre hjørne og medarbejderen bliver efterfølgende oprettet.