Kunder
Opret kunde og kontaktpersoner

Hvordan tilføjer man en ny kunde og kontaktperson?

Opdateret over en uge siden

Hos Apacta er det hurtigt og nemt at oprette en ny kunde samt kontaktperson

Info: Hvis man har integreret Apacta med sit økonomisystem så er det vigtigt, at man opretter nye kunder i Apacta, da de automatisk vil blive oprettet i økonomisystemet efterfølgende.

Se med i videoen her:

Eller følg nedenstående vejledning:

Opret Kunde:

Gå til menuen og vælg "Kunder" -> og klik på "Opret kunde".

Herefter kommer der et vindue frem, hvor man kan vælge at oprette en privat kunde eller en virksomhed.

Privatperson kunde:

Udfyld kundens oplysninger og klik på "Opret".

Virksomhed kunde:

Klik på "Virksomhed"

• Udfyld CVR-nummer og klik/tab og vi vil hente oplysninger fra cvr registeret.

• Udfyld de oplysninger der ikke er registreret hos cvr og klik "Opret".

Opret kontaktpersoner:

Du har mulighed for at oprette kontaktpersoner på en kunde. Gå ind på den kunde du ønsker at oprette kontaktpersonen på og vælg fanen "kontaktpersoner" -> tryk "+Opret kontakt".

Udfyld oplysningerne på kontaktpersonen og tryk efterfølgende "Opret" og kontaktpersonen vil efterfølgende blive oprettet på kunden.