Indstillinger
Ændre antal dage man må rette/registrere en dagseddel

Hvor kan man ændre i antal dage man kan ændre/tilføje en registrering i?

Nadia Larsen avatar
Skrevet af Nadia Larsen
Opdateret over en uge siden

Hos Apacta er det hurtigt og nemt at indstille hvor mange dage man kan rette/registrere en dagseddel i appen.

Se med i videoen her:

Eller følg nedenstående vejledning:

Gå til menuen og klik på "Mere" -> "Indstillinger Test" Vælg herefter "Gå til indstillingsside".

klik på "Yderligere indstillinger" -> og "App".

Scroll herefter ned på siden til man kommer til punktet "Antal dage der må rettes i en dagseddel" og angiv antal dag(e) og klik på "Gem".