Forbind til Proløn

Hvordan laver man integration til Proløn?

Opdateret over en uge siden

Hos Apacta kan man hurtigt og nemt lave en integration til sit lønsystem.

Se med i videoen her:

Eller følg nedenstående vejledning:

Gå til menuen og klik på "Mere" -> "Indstillinger Test" Vælg herefter "Gå til indstillingsside".

Vælg herefter "Integrationer" -> "Løsystemer".

Vælg "Proløn" under "Vælg én integration" og klik herefter på "Gem".

OBS: Det er vigtigt man efterfølgende under hver medarbejder i Apacta opdatere , Medarb. nr. ud fra de oplysninger der er i Proløn.

Gå til menuen og klik på "Medarbejdere" -> og klik herefter på "Rediger" yderst til højre ud fra medarbejderen.

Klik herefter på "Integrationer" og udfyld "Medarb.nr." og klik herefter på "Gem".