Guides til Apacta
Leverandører
Opret leverandørfaktura manuelt

Hvordan opretter man en manuel leverandørfaktura

C
Skrevet af Christina Johansen
Opdateret over en uge siden

I Apacta kan du hurtigt og nemt oprette en leverandørfaktura manuelt.

Se med i videoen her:

Eller følg nedenstående vejledning:

Gå til menuen i venstre side og klik på "Leverandørfaktura" -> og klik på den grønne knap "+ Opret leverandørfaktura"

Udfyld de oplysninger du ønsker på leverandørfakturaen -> klik efterfølgende "Gem"

• Sag - Søg den sag frem som leverandørfakturaen skal tilknyttes

• Aktivitet - Denne kan vælge, hvis man har oprettet aktiviteter i systemet

• Leverandør - Søg leverandøren frem og tilføj den til fakturaen

OBS! Hvis leverandøren ikke fremgår af listen, kan man oprette den under administrer leverandører og man vil efterfølgende kunne søge den frem af listen.

• Leveringsdato - Den står som udgangspunkt til d.d., men denne kan ændres

• Tekst - Dette er et fritekst felt

• Leverandørs fakturanummer - Indtast fakturanummeret på leverandørfakturaen

• Upload fil til leverandørfaktura - Her kan man uploade leverandørfakturaen, så man altid kan se den i systemet.

Man får nu mulighed for at taste indkøbslinjerne ind fra leverandørfakturaen -> klik efterfølgende "Gem". Leverandørfakturaen vil nu ligge under virksomhedens leverandørfakturaer og den sag man har valgt at koble den på.

Når man har klikket gem, vil systemet automatisk beregne dækningsgraden ud fra kost og salgspris på indkøbslinjerne. Ønsker man at ændre dette, kan man altid gøre det i feltet "Dækningsgrad" -> klik herefter "Sæt".