Indstillinger
Tilknyt medarbejdere til sager

Hvordan tilknytter man en medarbejder til sagen?

C
Skrevet af Christina Johansen
Opdateret over en uge siden

I Apacta kan du hurtigt og nemt tilknytte medarbejdere til sager.

Se med i videoen her:

Eller følg nedenstående vejledning:

Når du opretter en sag i Apacta er alle medarbejdere som standard tilknyttet sagen, men man kan også slå en indstilling til, hvor man selv kan vælge hvem der skal have adgang til sagen.

Gå til menuen og klik på "Mere" -> "Indstillinger Test" Vælg herefter "Gå til indstillingsside".

Klik på "Yderligere indstillinger" og herefter "Medarbejdere".

Tilknyt medarbejdere til sag:

Ønsker man at vælge hvilket medarbejdere, der skal være tilknyttet på de enkelte sager, skal "Tilknyt medarbejdere til sag" stå på "Ja" -> Derefter trykkes gem.

OBS: Når du fremover opretter en sag, er der nu tilknyttet et modul "Synlig for medarbejdere", hvor du kan tilføje og fjerne medarbejdere tilknyttet på sagen. Du kan ligeledes gå ind og redigere oprettede sager, hvor du kan tilføje og fjerne medarbejdere.

Fravælg medarbejder/sag tilknytning:

Her har du muligheder for at vælge om alle medarbejdere skal være tilknyttet sagen fra starten af eller om alle skal være fravalgte.

• Nej - Når der tilføjes nye medarbejdere og sager, er alle medarbejdere valgt til

• Ja - Når der tilføjes nye medarbejdere og sager, er alle medarbejdere fravalgt

Når du har valgt dine indstillinger, skal du huske at klikke "Gem"